Gebruik maken van onze beveiligde parking zonder zelf naar de parking te rijden, ook dat is mogelijk!

Met onze voorrij-service rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven van Charleroi. Onze chauffeur staat u daar al op te wachten.

Direct naar het vliegveld van Charleroi

U heeft geen zin om naar de parkeerplaats te rijden, of tijd te verliezen vlak voor het aan boord gaan, dankzij onze diensthulp kunt u zich direct naar het vliegveld van Charleroi begeven, één van onze chauffeurs wacht u daar op.

En de bagage dan?

Onze chauffeur is daar! Hij zal u helpen met het laden en lossen van uw bagage in de heen-zowel als de terugreis, u hoeft niet langer uw bagage met u me te sjouwen over de parkeerplaats, dat is een aanzienlijke winst aan comfort en minder stress vóór uw vlucht.

Wat doe ik als ik terugkom?

Terug op Charleroi, volstaat één telefoontje om uw wagen terug te laten brengen. Onze chauffeur komt naar de luchthaven, u hebt uw voertuig snel weer in uw bezit. U verliest dus geen tijd aan verplaatsingen en kan meteen terug naar huis toe!

Hoe kan ik gebruik maken van de voorrij-service?

Tijdens de online reservatie selecteert u de voorrij-service.

In onze online reservatiemodule krijgt u de optie om de voorrij-service te boeken. Als u dat interessant lijkt, volstaat het om de optie aan te vinken.