Vindt u geen antwoord op uw vraag, dan kunt u contact we.

Over Aeropark

Ja! Het verdient de voorkeur dat onze klanten hun plek online reserveren, zodat wij de beste service kunnen garanderen.

U kunt het beste uw reservering uitprinten, en haar op de parkeerplaats tonen. Dat is geen verplichting, maar het vergemakkelijkt het proces.

Wij zijn in de directe omgeving van de luchthaven gelegen. De reistijd tussen Aeropark en de luchthaven is minder dan 5 minuten.

U kunt Luxpark vinden aan de hand van de volgende GPS-coördinaten: 50.476997, 4.470031

De luchtvaartmaatschappijen raden hun klanten aan, om zich tenminste 2 uur van tevoren naar het vliegveld te begeven. U moet dus tenminste 2 uur van tevoren naar Aeropark komen.

Over Shuttle

De pendelbussen worden ingezet al naar gelang het aantal klanten. In de meeste gevallen staat er bij aankomst een pendelbus voor u klaar. Het is mogelijk dat onze pendelbussen allemaal onderweg zijn, wanneer u aankomt: in dat geval zal u minder dan 5 minuten moeten wachten.

De wachttijd voor een pendelbus is in het algemeen minder dan 5 minuten.

De transfer van de parkeerplaats naar de luchthaven duurt gemiddeld 3 minuten.

De pendelbussen van Aeropark kunnen geen personen in hun rolstoel vervoeren.

Indien deze personen in het voertuig op een autostoel geïnstalleerd kunnen worden, is transport mogelijk (daar de rolstoel met de bagage wordt vervoerd).

De pendelbussen van Aeropark kunnen over het algemeen geen al te omvangrijke bagage vervoeren.
U kunt het beste zeer omvangrijke bagage (surfplank,…) direct op de luchthaven afgeven, en daarna op Aeropark gaan parkeren.
Wanneer u ondanks alles dit type bagage wenst te laten vervoeren, kan u om een toeslag worden gevraagd.

Er kunnen tot 5 personen tegelijkertijd in een pendelbus stappen. Indien u met meer dan 5 bent, zult u een tweede pendelbus moeten nemen, of de terugkeer van een andere pendelbus moeten afwachten.