Wie zijn wij?

Aeropark bevindt zich op zo’n 1,5 km van de luchthaven van Charleroi. Al jarenlang bieden we een beveiligde parkeerdienst in de onmiddellijke omgeving van de luchthaven. De parking is 24/24 en 7/7 beschikbaar, afgesloten voor onbevoegden en verslaat alle concurrentie. Aeropark brengt zowel particulieren als professionals naar de luchthaven en terug. We brengen u en uw bagage met zorg tot aan de vertrekhal.

Daarnaast biedt Aeropark extra diensten aan, zoals de voorrij-service, een carwash en de mogelijkheid om u thuis af te zetten. Het is eenvoudig en helemaal niet duur, reserveren kan makkelijk online. Aeropark, dat is kiezen voor stiptheid en professionalisme.


 • VAN 4 UUR TOT MIDDERNACHT... EN ZELFS LATER!

  Aeropark Charleroi opent haar deuren en staat klaar om u vanaf 04u00 ‘s morgens te ontvangen, u komt zeker op tijd op de luchthaven. Voor de terugreis sluit de parkeerplaats om middernacht. Als uw vlucht om de één of andere reden vertraging oploopt, dan belt u ons en een chauffeur komt u ophalen, ongeacht de tijd, om u van de luchthaven naar de parkeerplaats te brengen.

 • GRATIS SHUTTLEDIENST

  Om van de parking naar de luchthaven te geraken, vertrouwt u op onze shuttledienst. Om het kwartier vertrekt er een busje richting luchthaven, u hoeft dus amper te wachten én het is gratis!

 • U HOUDT ZELF UW SLEUTELS BIJ U!

  U kan zelf de sleutels van uw wagen bij u houden tijdens uw reis. De parking telt genoeg parkeerplaatsen, we hoeven uw wagen dus niet te verplaatsen.

 • Beveiligde onlinebetaling

  Zodra uw betaling is bevestigd, ontvangt u per e-mail een bewijs en uw parkeerplek wordt voor u gereserveerd!